Sofie Dumont kookt in Lus
Op zaterdag 16 november 2024 was het eindelijk zover, chef-kok Sofie Dumont kwam langs voor een bijzondere kookdemonstratie in Lus. De aanwezigen werden verwelkomd met een onvergetelijke culinaire ervaring, waarbij Sofie haar beste tips en tricks deelde.
De middag begon met een heerlijke groene gazpacho met feta, bereid door Sofie zelf. Terwijl ze druk aan de slag was met de KitchenAid shopper, konden de klanten genieten van haar culinaire vakmanschap.
Als afsluiter van de kookdemonstratie werd een heerlijk brownie tiramisu geserveerd. Een verrukkelijk dessert dat zeker in de smaak viel. De combinatie van lekkere chocolade en de luchtige tiramisu maakte dit gerecht een ware traktatie.
Het was een dag vol inspiratie en smakelijke ontdekkingen, waarin Sofie Dumont niet alleen haar passie voor koken deelde, maar ook haar liefde voor het creëren van onvergetelijke gerechten. Alsof dat nog niet genoeg was konden klanten doorheen de dag genieten van lekkere (suiker)wafels en pannenkoeken. We kijken uit naar een volgende culinaire beleving met Sofie!