Roger van Damme kookt in Lus
Op 28 oktober mochten we Roger van Damme verwelkomen in de Lus keuken. Hij maakte er heerlijke appeltaart en leerde ons zijn tips & tricks.
Een aantal mochten ook zelf de handen uit de mouwen steken terwijl Roger tips gaf over het dresseren van de perfecte appeltaartjes.
Daarnaast konden we ook smullen van de heerlijke suikerwafels, pannenkoeken en wafels op stokje van het retro wafelkraam van Wafels Enzo. Ook Melitta was van de partij en zorgde voor heerlijke koffieproeverijen voor alle aanwezigen. Ons drankteam zorgde dan weer dat niemand met een droge mond achterbleef en zorgde voor gratis drinken à volonté!
De tips & tricks van Roger zorgden er alvast voor dat we onmiddellijk weer willen beginnen bakken. Wie weet kan je volgende keer dat je Lus binnenstapt dus zijn lekkere appelcreatie zelf komen proeven! Wil je op de hoogte blijven van al onze events? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.