Demo Siemens stoomovens
Tijdens deze speciale demonstratie kregen de aanwezigen de kans om de veelzijdigheid en voordelen van koken met een stoomoven te ontdekken. Professionele chef-kok Philippe loodste ons door de talloze mogelijkheden van de Siemens stoomovens. Terwijl we proefden van de heerlijke creaties ontdekten we alle tips en tricks voor het koken met stoomoven.
Waarom een stoomoven?
Koken met een stoomoven is niet alleen een gezonde kookmethode, maar ook een manier om de natuurlijke smaken en texturen van voedsel te behouden. We hebben de belangrijkste voordelen even voor je op een rijtje gezet:
- Gezondheid: Stoomkoken behoudt meer vitamines en mineralen in je voedsel.
- Smaak: Voedsel blijft sappiger en smaakvoller.
- Snelheid: Met de juiste instellingen kun je sneller koken dan met traditionele methoden.
- Veelzijdigheid: Van groenten en vlees tot vis en desserts, je kan bijna alles stomen!
Een video verslagje van de dag vind je hier.
Wil je graag de mogelijkheden zelf eens komen ervaren? Spring eens binnen of stuur een mailtje naar [email protected] voor meer info.